spiritualiteit wendy gillissen

Over Wendy

Welkom op de spiritualiteit.site.

Hier zal ik me even voorstellen: ik ben drs. Wendy Gillissen, psychologe, auteur en regressie-en reïncarnatietherapeut.

Na mijn eerste bezoek aan een Grieks eiland waar ik veel levens geleefd werd, kon ik de de innerlijke stem, die me aanspoorde te gaan schrijven niet langer negeren. In 2008 werd mijn eerste spirituele avonturenroman, De Vloek van de Tahiéra geboren. Het boek ontving in de Verenigde Staten drie awards voor zelfstandige auteurs. Momenteel ben ik bezig met het afronden van het vervolg, De Zoektocht naar Tzanáta.

Tevens begon ik met het schrijven van artikelen over verschillende aspecten van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, meesterschap, ascentie en nieuwetijdsdenken, engelen , reincarnatie en nog veel meer.

Omdat de hoeveelheid artikelen wel erg groot werd voor mijn originele website reincarnatietherapie.com (geboortedatum: 1999!) besloot ik een nieuwe site op te zetten om alle artikelen een eigen verzamelplek te geven: de spiritualiteit.site.

Veel plezier met lezen!

spiritualiteit

NB: Alle artikelen zijn auteursrechtelijk beschermd en overnemen van (delen van) de tekst is niet toegestaan zonder mijn schriftelijke toestemming, goede bronvermelding en teruglink. Mail me gewoon even als je een tekst wilt gebruiken. Delen via social media is natuurlijk prima, graag zelfs!